Tjänster & Priser

Som din personliga hälsorådgivare skräddarsyr jag din unika hälsoplan. Dina besvär kan vara biokemiska, hormonella, tarmbesvär, allergier, närings-relaterade, vikt-reducerande, psykiska eller fysiska. Att kartlägga just vad dina besvär grundar sig i, är ett omfattande analysarbete för att komma åt grundorsaken. Därför börjar varje behandling alltid med konsultation för att jag ska få en bra bild av dig och din hälsa, och vi kan då se vilket hälsopaket eller om det är 4 veckors eller 8 veckors program som passar dig bäst. 

WCare Your Wellness omfattas inte av offentlig ersättning och kostnad för provtagning kan tillkomma. Däremot kan du få dela upp din betalning. Nedan kan du se vilka tjänster och paket jag erbjuder:

Introduktionssamtal & konsultation

Du skickar in din boknings-förfrågan HÄR där du berättar kort om dig och dina besvär så återkommer jag med förslag på dag och tid. Under 15 min diskuterar vi:

 • Dina besvär och hälsa

 • Vad jag kan göra för dig

 • Vilket av paketen du kan behöva

Pris: Kostnadsfri

Uppdatering & korrigering

(Tidigare kund) 

Hälsorådgivning med vidare uppföljning för tidigare kund, analys av nya prover, uppdatering och korrigering av hälsoplan. (Ligger utanför ordinarie paket)

Pris: 1 500 kr 

(143,36 €)

Hormon- & Hälsorådgivning
Lilla paketet

I lilla paketet ingår analys av hälsofrågor, hormonell rådgivning, förarbete, uppföljning.

Detta är en personlig behandlingsplan där du lider av besvär som PMS, har riklig mens, endometrios, smärtor vid mens, vill sluta med preventivmedel, näringsbrister för dig som inte behöver kost och träning, eller ska ha blodprovs analys. 

 

Det ingår två återkopplingssamtal á 20 min.

Pris: 2 400 kr

223,56 € (Depending of the latest value - I.V.A 21% moms ingår)

(Kostnad för rek prover/hormoner/tillskott ingår inte

(Cost for recommended samples/hormones/supplements is not included)

Fasteterapi, enskilt eller i grupp
Fasta är #1 för självläkning och föryngring

Vilket program som du behöver, beslutas efter konsultation. Det bedöms utefter var du befinner dig på vår Hälsoskala 1-5 samt vilket resultat du önskar. I vårt uppstarts-samtal går vi igenom din handlingsplan tillsammans och då ser vi var du ska börja med.

Detta ingår:

 

 • Konsultation för att se vilket program som passar dig

 • Handledning för att uppnå mål och önskat resultat

 • Kompendium med allt du behöver veta om fasta 

 • Protokoll med recept på flushar 

 • Kunskap om vattenfasta, födofasta, förfasta och periodisk fasta samt skillnaderna mellan dessa

 • Verktyg till hur du dagligen kan vårda din fysiska, mentala och emotionella hälsa

 • Hormonrådgivning

 • Kost och träningsråd anpassat efter dig

 • Digitala möten där du coachas i hälsa och mående där dina frågor besvaras och nya mål sätts vecka för vecka

 • Rabatt på fastekit 

4 veckor 

Perfekt för dig med lättare problematik och vill detoxa. Passar dig som gjort periodisk fasta tidigare, vill rena kroppen och få en boost. Lilla Hälso- hormonpaketet, med enkel hormonplan/rådgivning, kan läggas till för 2 400kr. Dock inte stora paketet uppföljning pågår under längre tid.

4 400 SEK

8 veckor

För dig som vill ha långsiktigt resultat samt med större besvär och önskar även en viktreducering och föryngring.

Då passar 8 veckor dig, känner du att du idag har en ohälsosam livsstil eller något av följande hormonellt östrogendominans, sköldkörtel, PCOS, högt kolesterol/glykos som och du har mage- och tarmbesvär som: SIBO, IBS, bukfetma eller en övervikt som är svår att att göra något åt, du är låst i kroppen - då är detta paketet för dig.

 

I 8 veckorgrupp ingår hälso- hormonplan Stora Paketet med hormonplan/rådgivning. Unikt och extra till dig som bokar 8 veckor fastepaket.

*Stora paketet (värde 4 400 SEK, totalt värde 13 200 kr)

 

9 800 SEK

                  

12 veckor 

För dig som vill ha stöttning och coaching för att göra en livsförändring och skapa ny rutin. Detta passar dig med en ohälsosam livsstil som har svårt att skapa en mer hälsosam vardag. I detta paket ingår även hormonplan/rådgivning* Stora paketet (värde 4 400 SEK).

12 000 SEK

"Fasta dig till hälsa - rening och föryngring"

Gå med i pilotgruppen!

 

 


Inled hösten med en hälsoboost och passa på att gå med i pilotgruppen! Ett begränsat antal platser kommer att släppas där du nu har möjlighet att gå med i en fastegrupp och få 8-veckors programmet för 4 400 kr! Fasteresan börjar 6/9, platserna går åt fort då det är begränsat antal platser. Vill du ha en av dem så skicka in en bokningsförfrågan så börjar vi med en konsultation. Då får jag höra mer om dig och dina besvär.😊 

Du kan dela upp din betalning upp till tre månader, bara att fråga😉.

                           

21 % moms ingår (företagskunder + moms)

* Kostnad för rek prover/hormoner/tillskott i köpes separat

Föredrag & mässor

1. I  föredragen guidar du genom hormondjungeln och hur den är kopplat till livet och vår vardag. Du får veta hur påverkar hormoner dig och din hälsa på sikt och vad kan man göra åt det?

Utmattning, östrogendominans, för-eller klimakteriet, sköldkörtel, utmattning eller andra hormonrelaterade besvär.

2. Fasteprogram och vad kan fasta göra för dig? Jag har gärna en fastehelg där vi renar, har juicing, födofasta, vandringsfastar och vattenfastar.. Hör av dig så - jag tar emot förslag efter tid och hur stor grupp det är.

 

3. Helgretreat i "Moon Blood medicin"den Shamanska medicinen lär ut i "Våga vara Kvinna" om våra inprogrammerade kvinnoroller. Vi har glömt vårt ursprung, låt oss under en helgretreat ta tillbaka vår kraft och låta "Kvinnosjälens Kraft vakna - För nu är hon redo,  

jag är redo - Är Du?

Under tre år var handledda av Grandmother Donna Talking Leaf från Mexico, USA. Hon lärde från sin native klan och grandmother att sprida medicinen som läker genom att följa "The Red Road". Låt oss läka i gemenskap, sjunga de sånger som ska väcka kvinnans ursprung - låt oss Walk in Beauty. 

Hormon- & Hälsorådgivning
Stora paketet

I Stora paketet ingår:

* Analys av hälsofrågor

* Analys av dina provresultat

* Hormonell rådgivning

* Biokemisk reparation vid utmattning

* Tillskottsplan

* Lättare kost och träningsråd

* Förarbete och sammanställning av behandlingsplan 

* Resultat från blodprover

* Mål upp till 6-8 mån

* Genomgång av behandlingplan via

telefon/zoom.

* 4 st återkopplingssamtal á 20 min ingår

* Du har en hälsocoach att luta dig mot under tiden, vilket är tryggt.

Pris: 4 400 kr

408,97 € (Depending of the latest value - I.V.A 21 % moms ingår)

 

(Kostnad för rek prover/hormoner/tillskott ingår inte

(Cost for recommended samples,

hormones, samples is not included)

Föredrag & mässor

I mina föredrag guidar jag dig igenom hormondjungeln och hur det är kopplat till vår vardag. Hur påverkar dina hormoner dig och din hälsa? Med livets alla händelser, stress, preventivmedel och mediciner som bokstavligt talat äter upp våra hormoner, berättar jag i mina föredrag hur du kan få hormonbalans och ett friskt liv. Vi kommer bl.a prata om utmattning, menopaus, klimakteriet, infertilitet och andra hormonrelaterade besvär.

Är du intresserad av Fasteprogrammen och vad fasta kan göra för dig/er? Har du retreat och vill jag ska vara med eller via zoom guida din grupp? Hör av dig så - jag tar emot förslag efter tid och hur stor grupp du har. Välkommen!

 

Föredraget är ca 2h ink frågestund, och jag kommer gärna till er och föreläser!
 

Pris på begäran

ÅNGERRÄTT

Du har rätt att ångra din bokning inom 14 dagar enligt ångerrätten och få full återbetalning, därefter är bokningen bindande och inte återbetalningsbar. Ångerrätten gäller inte på på inköp av produkter.


Om du under ångerfristen, helt eller delvis, har tagit del av tjänsten eller en faste/hormon- och hälsoplan, ska du betala ett belopp som står i proportion till vad du erhållit av tjänsten eller planen, i enlighet med ingått avtal.

 

BOKNINGSFAKTURA

Vid bokning av en tjänst skickas en bokningsfaktura på 1000 kr. Summan på bokningsfakturan dras sedan av på slutfakturan. Summan är ej återbetalningsbar, men kan vara innestående vid eventuellt byte av datum på grund av sjukdom.

Om det skulle inträffa något oförutsägbart kopplat till din hälsa, så att du ej kan genomföra ett 4-veckors eller 8-veckors program får du självklart hela summan tillbaka.

 

Information om ångerrätten. Tillhandahålls av Konsumentverket efter förordnande av regeringen. 

Innehållet är baserat på bilaga 1 i direktiv 2011/83/EU.

Tidigare klienter

Skärmavbild 2021-12-16 kl. 21.34.46.png

Nina S

Jag kontaktade Veroni för att få tips för mina svettningar och framförallt mina nattsvettningar. Veroni som är en klok kvinna ringde upp mig och tog ett samtal kring mitt mående”Vi behöver göra en ordentlig boost på dig Nina”.

Jag är 43 år och hade ingen ork, kände mig som en tant i största allmänhet. Åt antidepressiva - mer än rekommenderad maxdos - som jag fått av vårdcentralen efter lång tids utmattning och sjukdom. Tillslut tog jag beslutet att detta är inte hållbart och startade resan.

 

Detta är endel av vad som hänt, på en månad!! Jag har gått ner 10 kg, jag har fått ork och sexlust tillbaka. Äter nu inga mediciner alls, svettas bara när jag tränar och jag känner mig yngre än på länge!!!!