Tjänster & Priser

Som din personliga hälsorådgivare skräddarsyr jag din unika hälsoplan. Dina besvär kan vara biokemiska, hormonella, närings-relaterade, vikt-reducerande, psykiska eller fysiska. Att kartlägga just vad dina besvär grundar sig i, är ett omfattande analysarbete för att komma åt grundorsaken. Därför börjar varje behandling alltid med konsultation för att jag ska få en bra bild av dig och din hälsa, och vi kan då se vilket hälsopaket som passar dig bäst. 

 

WCare Your Wellness omfattas inte av offentlig ersättning och kostnad för provtagning kan tillkomma. Däremot kan du få dela upp din betalning. Nedan kan du se vilka tjänster och paket jag erbjuder:

Introduktionssamtal & konsultation

Du skickar in din boknings-förfrågan HÄR där du berättar kort om dig och dina besvär så återkommer jag med förslag på dag och tid. Under 15 min diskuterar vi:

  • Dina besvär och hälsa

  • Vad jag kan göra för dig

  • Vilket av paketen du kan behöva

Pris: Kostnadsfri

Uppdatering & korrigering

(Tidigare kunder) 

Hälsorådgivning med vidare uppföljning för tidigare kund, analys av nya prover, uppdatering och korrigering. (Ligger utanför ordinarie paket)

Pris: 1 000 kr 

Hormon- & Hälsorådgivning
Lilla paketet

I detta paket ingår analys av hälsofrågor, ingen provtagnings analys samt förarbete. Du får en enklare behandlingsplan men personlig. du är förmodligen under 30 år, kan ha besvär med PMS, PCOS, riklig mens, ont vid mens, nedstämdhet eller vill sluta med preventivmedel. Då är det detta för dig. Du bokar som vanligt först en konsultation, den är gratis.

Du får frågor skickade till dig för jag behöver veta mer om dig och dina besvär. Jag skriver ihop din plan och via telefon/Videpsamtal går vi tillsammans igenom din hälsoplan med de råd du behöver för att må bättre hormonellt och du får förslag på de åtgärder du behöver ta.

 

Planen sträcker sig ca 6 mån (innehåller inte kost- och träningsplan), och under 20 veckor har vi tre återkopplingssamtal på ca 20 min.

Pris: 2 200 kr

210 € (Depending of the latest value - I.V.A 21% moms ingår)

(Kostnad för rek prover/hormoner/tillskott ingår inte

(Cost for recommended samples/hormones/supplements is not included)

KBT  Coaching

Jag erbjuder KBT Coaching och samtal via telefon/videosamtal. I lugn och ro kommer vi ha ett samtal och du behöver inte åka någonstans utan kan göra det tryggt hemma.

 

KBT används framgångsrikt vid behandling av depressioner och ångest. Genom att få förståelse
för vilka processer som skapar depressionen/ångesten, gör vi det möjligt att bryta dina negativa mönstren. 

 

Tid för coaching: 45 min

Pris:800 kr.

(77 €)

Fasteterapi, enskilt eller i grupp.

Snart är jag färdig som Sveriges första fasteterapeut. Är just nu under utbildning hos Dr Sanna Ehdin, @sannasfastebok. Kommer snart info om detta koncept jag kommer kunna erbjuda till dig/er. Detta är så bra! Djup läkning för kroppen.

Fasta är #1 för självläkning och föryngring. Rätt utförd fasta och rensning av kroppen ger läkning på cellnivå. Du ökar ditt immunförsvar, bygger nya stamceller, byter ut alla celler i din kropp. Minskar kroppsfett och därmed vikt, är mkt bra vid inflammation i tarm, IBS, diabetes, insulinresistens, östrogendominant.m.m 

Hormon- & Hälsorådgivning
Stora paketet

I detta paket ingår analys av hälsofrågor och ev provtagnings resultat, samt förarbete och sammanställning av en personlig och omfattande behandlingsplan. I åtgärdsplanen ingår råd för hormonbehandling, biokemisk reparation, tillskottsplan samt kost & träningsråd.

Du blir coachad hela vägen. Via telefon/videosamtal går vi tillsammans igenom dina resultat och åtgärdsplan.

Sammanlagd arbetstid är 8-10 tim beroende på problematik och utifrån den hälsostatus du har och vad du önskar uppnå för resultat.

Detta är en unik långsiktig hälsoplan som sträcker sig ett år framåt och innehåller ett upplägg för din livsstilsförändring. 4 st återkopplingssamtal á 20 min ingår.

Pris: 3 800 kr

ca 360 € (Depending of the latest value - I.V.A 21 % moms ingår)

(Kostnad för rek prover/hormoner/tillskott ingår inte

(Cost for recommended samples,

hormones, samples is not included)

Föredrag & mässor

I mina föredrag guidar jag dig igenom hormondjungeln och hur det är kopplat till vår vardag. Hur påverkar dina hormoner dig och din hälsa? Med livets alla händelser, stress, preventivmedel och mediciner som bokstavligt talat äter upp våra hormoner, berättar jag i mina föredrag hur du kan få hormonbalans och ett friskt liv. Vi kommer bl.a prata om utmattning, menopaus, klimakteriet, infertilitet och andra hormonrelaterade besvär.

 

Föredraget är ca 2h ink frågestund, och jag kommer gärna till er och föreläser!
 

Pris på begäran

Tidigare klienter

Skärmavbild 2021-12-16 kl. 21.34.46.png

Nina S

Jag kontaktade Veroni för att få tips för mina svettningar och framförallt mina nattsvettningar. Veroni som är en klok kvinna ringde upp mig och tog ett samtal kring mitt mående”Vi behöver göra en ordentlig boost på dig Nina”.

Jag är 43 år och hade ingen ork, kände mig som en tant i största allmänhet. Åt antidepressiva - mer än rekommenderad maxdos - som jag fått av vårdcentralen efter lång tids utmattning och sjukdom. Tillslut tog jag beslutet att detta är inte hållbart och startade resan.

 

Detta är endel av vad som hänt, på en månad!! Jag har gått ner 10 kg, jag har fått ork och sexlust tillbaka. Äter nu inga mediciner alls, svettas bara när jag tränar och jag känner mig yngre än på länge!!!!