top of page

Äntligen! Dags för en förändring.

Kontakt

”Hur jag än gör får jag inte rätt hjälp” är det jag mest får höra när kvinnor hör av sig till mig, och det gör lika ont att höra varje gång för jag har själv varit där och vet hur svårt det kan vara att få den rätta hjälpen.

 

För mig är det ytterst viktigt att visa omsorg och lyhördhet för dig, därför ingår alltid 20 minuters kostnadsfri konsultation där du får berätta om dig och din situation. På så sätt kommer vi kunna planera för att ge dig en hälsosam vardag utan besvär och med den förändringen du önskar.

 

Konsultationen sker alltid innan vi påbörjar din hälsoresa, så boka denna först så kommer vi efter det veta vilken typ av hjälp just du behöver.​ Du kan boka den här nedan!

Viktigt att veta 

innan du köper ett 6 veckors fastepaket eller WCare’s Stora Hormon-hälsopaket så bokar du först en konsultation. Detta för vi behöver checka din hälsostatus, har du tagit prover som behövs analyseras osv.

 

Det kan också vara som så att du behöver göra någon  åtgärd; som till exempel ta ut en hormonspiral. Eller annat. Då pratar vi om det i konsultationen. Du kan läsa mer om vårt hälso- hormonpaket i vår guide, klicka på knappen nedan för att ladda ner.

003F477D-A569-4045-B887-E4E4A7C49216.jpeg

Boka din konsultation

Du berättar – Jag lyssnar – Vi planerar

Första konsultationen är kostnadsfri och sker på distans, och jag kommer att ställa dig några frågor för att få en god förståelse för dig och din situation. 

Boka här nedan och ta första steget mot att få ditt liv tillbaka. Ser fram emot att höra från dig!

Varma hälsningar,

Veroni

 

PS. Kom ihåg att kika i din skräppost ett par dagar efter din bokningsförfrågan, mitt svar kan ha hamnat där. Du är också välkommen att kontakta mig på info@wcare.nu

Hur hittade du till mig?

Tack för ditt meddelande!

bottom of page