top of page
Webinar Retreat Casa de Lola, Spanien i oktober
Webinar Retreat Casa de Lola, Spanien i oktober

lör 18 maj

|

Webinar Retreat oktober i Spanien

Webinar Retreat Casa de Lola, Spanien i oktober

Soul Sister, bli upplyft från vintermörkret och ge dig själv en minnesvärd upplevelse! Anmäl dig till vårt webinar för en försmak av det spännande som väntar på retreatet i Spanien. Välkommen att delta!

Tid och plats

1 fler datum

18 maj 2024 11:00 – 11:40

Webinar Retreat oktober i Spanien

Om evenemanget

Jag, Veronica Deland, snart med 30 års erfarenhet inom hälsa, inklusive arbete med energimedicin, hormoner, och inre/yttre processer, förverkligar jag nu min dröm med Women Wisdom Medicine Retreats. Så lycklig över detta och så spännande!

Vårt mål, jag med gäster är att stödja och stärka dig som kvinna genom att återuppliva urgammal visdom och främja den kvinnliga kraften. Enligt en profetia från Anderna så sägs det att: "När det är dags kommer kvinnan väcka sin själskraft, då kan den sjätte mänskligheten ta sin början" - Nu är tiden kommen! Så, låt oss samlas, kära Soul Sisters, och utforska detta i det vackra och i det feminina i vårt Sacred Space på Casa de Lola i Spanien. 

Retreatet är på svenska och äger rum under 6 dagar, från den 21 oktober till den 26 oktober. 

Känner du att detta vill du veta mer om! Jag tror på personlig kontakt och vill härmed bjuda in dig till ett gratis webinar den 18 maj eller 1 augusti via Zoom. Du väljer datum själv och bokar biljett till webinaret.

Märk av datumet i din kalender för att inte missa detta tillfälle att lära känna mig och ställa frågor inför retreatet.

Varmt välkommen till webinar! Med kärlek, Veronica.

Anmälan

  • Webinar Retreat i Spanien

    0,00 €

Totalt

0,00 €

Dela detta evenemang

bottom of page