top of page

Du har rätt till
harmoniska hormoner

Klimakteriebesvär eller ofrivillig barnlöshet?

En obalans i ens biokemi, hormonproduktion och signalsubstanser kan leda till olika symptom, såsom humörsvängningar, matallergier, viktproblem och infertilitet för både män och kvinnor. Med en helhetsinriktad metod identifieras roten till problemet och åtgärdas genom näring, kost, träning, hälsokontroller och hormonterapi.

 

Veronica Deland har hjälpt personer med dessa problem i över 20 år och tar hänsyn till varje persons individuella situation, diagnos och livsstil för att uppnå ett gemensamt mål att förbättra den totala hälsan och hantera tillstånd som PMS, klimakterie, diabetes och sköldkörtelproblem. Det ultimata målet är att tillsammans hjälpa dig, person att uppnå bättre hälsa.

Ofrivilligt barnlös, infertilitet och PCOS

Att inte få rätt hjälp

Today, unfortunately, it is more common than uncommon to experience ill health, and I see it daily among my friends who suffer from menopausal symptoms, teenage daughters starting hormonal contraceptives too early, sick leave among colleagues and acquaintances struggling with stress and exhaustion.

Conventional healthcare more frequently focuses on treating only the symptoms, rather than considering the underlying causes of the problems.

You can feel assured that I will take your problems seriously, and together we will explore and identify the reasons why you are experiencing the health issues you have today.

Vita växter

PCOS TILL GRAVIDITET

 
Jag har i hela mitt liv haft den värsta mensvärken där jag svimmat och spytt. Jag har fått höra hela mitt liv att det bara är så för vissa. Jag sökte hjälp hos en gynekolog som sa att jag skulle äta p-piller för att ha koll på när mensen kom, så jag då kunde äta värktabletter för att inte svimma...

När jag pratade med Veronica berättade hon om PCOS . Veronica hjälpte mig med en plan, och efter bara 1 månad var det en helt annan värk. Jag behövde inte äta värktabletter 8 gånger/dag, ligga i fosterställning och jag kunde nu jobba utan att spy eller svimma. Tre månader senare blev jag gravid, och nu i mars födde jag min son.

Kvinna, 31 år 

Hur vet jag om jag har hormonella obalanser?

Det är vanligt att både män och kvinnor kan drabbas av hormonella obalanser orsakade av olika faktorer som livsstil, stress, medicinering, kost och sjukdomar. Det är därför viktigt att identifiera om vad som är vad. Detta kan göras genom att utvärdera eventuella symtom och genom att fylla i Wcare´s hälsoformulär. Vid behov kan det också vara lämpligt att genomföra hälsotester för att säkerställa en korrekt diagnos, vilket kan bestå av ett enkelt blodprov. Testmottagningar kan vara Werlabs, Blodkollen, Unilab eller din vårdcentral. Jag kan hjälpa dig att välja rätt alternativ baserat på just din biokemi och hormonella fas under din konsultation.

hormonell balans kvinna 40 år

Nina S

Jag kontaktade Veroni för att få tips för mina svettningar och framförallt mina nattsvettningar. Veroni som är en klok kvinna ringde upp mig och tog ett samtal kring mitt mående”Vi behöver göra en ordentlig boost på dig Nina”.

Jag är 43 år och hade ingen ork, kände mig som en tant i största allmänhet. Åt antidepressiva - mer än rekommenderad maxdos - som jag fått av vårdcentralen efter lång tids utmattning och sjukdom. Tillslut tog jag beslutet att detta är inte hållbart och startade resan.

 

Detta är endel av vad som hänt, på en månad!! Jag har gått ner 10 kg, jag har fått ork och sexlust tillbaka. Äter nu inga mediciner alls, svettas bara när jag tränar och jag känner mig yngre än på länge!!!! 

Vad har du för problem idag?

Nedan kan du se några av de vanligaste problemen jag hjälper mina klienter med idag och se om du känner igen dig i några. Vill du läsa mer om de olika besvären kan du göra det HÄR.

PMS PMDS acne ömma bröst

PMS

Humörsvängningar, nedstämdhet, ömma bröst, sötsug och acne.

förklimaktieriet rikliga blödningar viktuppgång kvinna PMS sömnproblem

Förklimakteriet

Rikliga blödningar, viktuppgång, PMS, ömma bröst, sömnproblem och känner oro.

utmattning nedstämd stress

Utmattning

Hjärtklappning, nedstämdhet, oro, trötthet och svårigheter i att hantera fysisk och psykisk stress.

PCOS cystor acne inferitilitet behåring kvinna

PCOS

Cystor, oregelbunden mens, acne, ökad behåring och infertilitet

Klimakteriet hjärtklappning sömnlöshet torra slemhinnor låg sexlust kvinna

Klimakteriet

Svettningar, vallningar, hjärtklappning, sömnlöshet, torra slemhinnor och låg sexlust.

sköldkörtelsproblem, viktökning, anemi, förstoppning

Sköldkörtelsproblem

Menstruationsrubbningar, trötthet, oro, viktökning, värk i leder, förstoppning och anemi.

PMS orgelbunden mens missfall migrän

Östrogendominans

PMS, oregelbunden menstruation, livmodercystor, missfall och migrän. 

prostataproblem låg sexlust man bukfetma

Män och hormoner

Prostataproblematik, förhöjda blodfetter, låg sexlust och bukfetma. 

endometrios infertilitet kraftig mens

Endometrios

Svår mensvärk, infertilitet, smärta vid samlag, kraftiga blödningar och trötthet.

Så går det till

01

KONSULTATION

Denna gäller alltid för bokning av Wcare´s Stora/Lilla paket. 

Vi har en första kostnadsfri konsultation via zoom, där du berättar vad du behöver hjälp med. Vi ser då vilken typ av behandling du behöver och vilket paket som passar dig!

02

HÄLSOFRÅGOR​

Du får hälsofrågor, kundavtal och faktura skickat till dig. Vid behov kan även blodprover behöva tas beroende vilka besvär du har.

Har du köpt någon av mina andra kurser via kursportal så får du steg för steg där.

03

HÄLSOPLAN​

När din individuella hälsoplan är klar så bokar vi in ett behandlingsmöte. Via zoom och det tar en dryg timmen. Efter vårt möte skickas den till dig via mail. Planen täcker flera områden - från hur du uppnår hormonell balans,  till ev provresultat, tillskottsplan - till mål, kost och träning.

04

UPPFÖLJNING​

Det ingår alltid flera uppföljningssamtal, där vi ser om det är något som behöver justeras. Jag är med dig hela vägen på din hälsoresa, och du är alltid välkommen att höra av dig vid frågor via mail. 

obalans hormoner-1.jpg

Boka din konsultation

Du berättar – Jag lyssnar – Vi planerar

Första konsultationen är kostnadsfri och sker på distans, och jag kommer att ställa dig några frågor för att få en god förståelse för dig och din situation. 

Boka här nedan och ta första steget mot att få ditt liv tillbaka. Ser fram emot att höra från dig!

Varma hälsningar,

Veroni

 

PS. Kom ihåg att kika i din skräppost ett par dagar efter din bokningsförfrågan, mitt svar kan ha hamnat där. Du är också välkommen att kontakta mig på info@wcare.nu

Hur hittade du till mig?

Tack för ditt meddelande!

bottom of page