top of page

Du har rätt till
harmoniska hormoner

Klimakteriebesvär eller ofrivillig barnlöshet?

Obalans i din biokemi, hormoner och signalsubstanser kan yttra sig på olika sätt med allt från humörsvängningar, matallergier, viktproblem till infertilitet hos både män och kvinnor. Jag arbetar utifrån ett helhetsperspektiv där vi går på djupet med vad som orsakar dina besvär. Med rätt näring, fasteprogram, kost, träning och livsstil som grund kombinerat med hälsoanalyser och hormonterapi får du en unik plan.

Jag har hjälpt kvinnor och män i över 20 år med dessa problem, och utifrån din personliga situation, symptom, eventuell diagnos samt livsstil kan vi tillsammans gå till botten med dina problem och få bukt på dom.

Ofrivilligt barnlös, infertilitet och PCOS

Att inte få rätt hjälp

Idag är ohälsa tyvärr mer vanligt än ovanligt, och jag ser det dagligen hos mina vänninor med klimakteriebesvär, vänners tonårsdöttrar som börjar med hormonella preventivmedel alldeles för tidigt, sjukanmälningar bland kollegor och bekanta som försöker hitta vägen tillbaka från stress och utmattning. 

När dessa människor sedan söker hjälp möts de ofta av svaret "ta en värktablett" och får inte hjälpen de behöver. Den vanliga vården ger symptom behandling istället för att se orsaken till alla problemen de har.

Stress, näringsbrist, dålig sömn, preventivmedel och miljögifter är bara några av olika anledningar hormonella obalanser kan bero på. Obalanserna kan i sin tur leda till infertilitet, klimakteriebesvär, prostataproblematik, östrogendominans, insulinresistens, sköldkörtelproblem, myom och mycket mer. 

Du kan vara trygg med att jag kommer att ta din problem på största allvar, och tillsammans kommer vi att gå till botten med varför du har dom problemen du har idag.

Vita växter

PCOS TILL GRAVIDITET

 
Jag har i hela mitt liv haft den värsta mensvärken där jag svimmat och spytt. Jag har fått höra hela mitt liv att det bara är så för vissa. Jag sökte hjälp hos en gynekolog som sa att jag skulle äta p-piller för att ha koll på när mensen kom, så jag då kunde äta värktabletter för att inte svimma...

När jag pratade med Veronica berättade hon om PCOS . Veronica hjälpte mig med en plan, och efter bara 1 månad var det en helt annan värk. Jag behövde inte äta värktabletter 8 gånger/dag, ligga i fosterställning och jag kunde nu jobba utan att spy eller svimma. Tre månader senare blev jag gravid, och nu i mars födde jag min son.

Kvinna, 31 år 

Hur vet jag om jag har hormonella obalanser?

Män och kvinnor kan påverkas av hormonella obalanser som kan bero på livsstil, stress, medicinering, fel kost, sjukdom med flera. 

För att få reda på om det är dina hormoner som är i obalans så berättar symtom det och ditt ifyllda hälsoformulär du kommer få. Detta kommer vi långt med, men även provsvar från hälsotester kan du komma att behöva ta, som jag analyserar och se eventuella avvikelser i resultatet. Dessa hälsotester (ett blodprov) kan du göra via Testmottagningen som jag samarbetar med och som i sin tur har flera lab i sitt samarbete. Werlabs, Blodkollen, Unilab eller din vårdcentral, och jag hjälper dig att välja rätt för just din biokemi/hormonella fas. 

Skärmavbild 2021-12-16 kl. 21.34.46.png

Nina S

Jag kontaktade Veroni för att få tips för mina svettningar och framförallt mina nattsvettningar. Veroni som är en klok kvinna ringde upp mig och tog ett samtal kring mitt mående”Vi behöver göra en ordentlig boost på dig Nina”.

Jag är 43 år och hade ingen ork, kände mig som en tant i största allmänhet. Åt antidepressiva - mer än rekommenderad maxdos - som jag fått av vårdcentralen efter lång tids utmattning och sjukdom. Tillslut tog jag beslutet att detta är inte hållbart och startade resan.

 

Detta är endel av vad som hänt, på en månad!! Jag har gått ner 10 kg, jag har fått ork och sexlust tillbaka. Äter nu inga mediciner alls, svettas bara när jag tränar och jag känner mig yngre än på länge!!!! 

Vad har du för problem idag?

Humörsvängningar, utmattning, oregelbunden menstruation, vallningar och låg sexlust är bara några av alla symptom som kan bero på att du har en hormonell eller biokemisk obalans. 

Nedan kan du se några av de vanligaste problemen jag hjälper mina klienter med idag och se om du känner igen dig i några. Vill du läsa mer om de olika besvären kan du göra det HÄR.

PMS PMDS acne ömma bröst

PMS

Humörsvängningar, nedstämdhet, ömma bröst, sötsug och acne.

förklimaktieriet rikliga blödningar viktuppgång kvinna PMS sömnproblem

Förklimakteriet

Rikliga blödningar, viktuppgång, PMS, ömma bröst, sömnproblem och känner oro.

utmattning nedstämd stress

Utmattning

Hjärtklappning, nedstämdhet, oro, trötthet och svårigheter i att hantera fysisk och psykisk stress.

PCOS cystor acne inferitilitet behåring kvinna

PCOS

Cystor, oregelbunden mens, acne, ökad behåring och infertilitet

Klimakteriet hjärtklappning sömnlöshet torra slemhinnor låg sexlust kvinna

Klimakteriet

Svettningar, vallningar, hjärtklappning, sömnlöshet, torra slemhinnor och låg sexlust.

sköldkörtelsproblem, viktökning, anemi, förstoppning

Sköldkörtelsproblem

Menstruationsrubbningar, trötthet, oro, viktökning, värk i leder, förstoppning och anemi.

PMS orgelbunden mens missfall migrän

Östrogendominans

PMS, oregelbunden menstruation, livmodercystor, missfall och migrän. 

prostataproblem låg sexlust man bukfetma

Män och hormoner

Prostataproblematik, förhöjda blodfetter, låg sexlust och bukfetma. 

endometrios infertilitet kraftig mens

Endometrios

Svår mensvärk, infertilitet, smärta vid samlag, kraftiga blödningar och trötthet.

Så går det till

01

KONSULTATION

Vi har en första kostnadsfri konsultation via zoom, där du får berätta vad du behöver hjälp med. Vi ser då vilken typ av behandling du behöver och vilket paket som passar dig!

02

HÄLSOFRÅGOR​

Du får hälsofrågor skickat till dig, där du får svara på hur din hälsa sett ut under livet. Vid behov kan även blodprover behöva tas beroende vilka besvär du har. Dessa görs via din vårdcentral eller privat lab. Även kundavtal och faktura skickas ut.

03

HÄLSOPLAN​

Baserat på dina svar samt analys av ev blodprov, får du en individuell hälsoplan. Planen täcker flera områden - från hormoner, provresultaten, tillskottsplan till kost och träning. Din hälsoplan går vi igenom tillsammans, under ca 1 timme via videosamtal.

04

UPPFÖLJNING​

Det ingår alltid flera uppföljningssamtal, där vi ser om det är något som behöver justeras. Jag är med dig hela vägen på din hälsoresa, och du är alltid välkommen att höra av dig vid frågor via mail. 

obalans hormoner-1.jpg

Boka din konsultation

Du berättar – Jag lyssnar – Vi planerar

Första konsultationen är kostnadsfri och sker på distans, och jag kommer att ställa dig några frågor för att få en god förståelse för dig och din situation. 

Boka här nedan och ta första steget mot att få ditt liv tillbaka. Ser fram emot att höra från dig!

Varma hälsningar,

Veroni

 

PS. Kom ihåg att kika i din skräppost ett par dagar efter din bokningsförfrågan, mitt svar kan ha hamnat där. Du är också välkommen att kontakta mig på info@wcare.nu.

Hur hittade du till mig?

Tack för ditt meddelande!

bottom of page